Agnes Booijink Fotografie

Agnes Booijink was al langer klant bij thijsbodeCOM, maar een site is zo nu en dan toch aan vernieuwing toe.

Een scherp geprijsd redesign werd aangeboden.
De wensen: compact, niet te veel tekst, nadruk leggen op het visuele.
Het resultaat: een frisse heldere website met diverse fotogalerijen.

www.agnesbooijink.nl

Over Agnes:

Via de mode ontstond de passie voor fotografie. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de AKI in Enschede (Academie voor Kunst en Industrie, tegenwoordig ArtEZ Art & Design). Het eindexamen aan de Kunstacademie bestond uit zwart/wit foto’s van kinderen uit mijn toenmalige woonomgeving.

Sinds die tijd ben ik actief als fotograaf in Hengelo. In opdracht, maar ook als vrije fotograaf, heb ik een groot aantal mensen voor de camera gehad. Dit gebeurde onder meer in opdracht van de Gemeente Hengelo, UniversiteitTwente, Scala en Roc van Twente.

De mens is het hoofdthema in mijn werk. Voor mij is het van belang om de verbinding te maken tussen mensen onderling en zijn omgeving.

Naast fotografie is ook het overbrengen van de kunst een deel van mijn werk. Ik doe dit als docent fotografie en handvaardigheid, beroepskunstenaar in de klas en coach voor ondernemers. Mede daarom heb ik in 2010 de BIK-opleiding gevolgd in Zwolle en in 2011 een opleiding voor Kunstenaarcoach aan het Kunstenlab te Deventer.

 

Veilig Werken Nederland

Veilig Werken Nederland is een landelijk werkend opleidingsinstituut op het gebied van Veiligheid, Logistiek en Arbo.
Zij kunnen diverse opleidingen aanbieden zowel overdag, ‘s avonds als zaterdag.
Daardoor kan er altijd op korte termijn gepland worden.

Tevens verzorgen zij maatwerktrainingen, vooral op het gebied van VCA.

Veilig Werken Nederland is een door het OOM en STOOF erkend opleidingsinstituut.
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is Veilig Werken Nederland lid van Pact-MVO.

www.veiligwerkennderland.nl

In opdracht van Veilig Werken Nederland, heeft thijsbodeCOM een sterk verouderde website opnieuw mogen vormgeven.
Daarnaast was er het verzoek om de site zelf kunnen te onderhouden.

In dit geval is er wederom gekozen voor een WordPress oplossing met een custom theme.
De klant kan zelf de inhoud van de site beheren, het menu aanpassen, nieuwe afbeeldingen in de header plaatsen en uiteraard de website voorzien van het laatste nieuws middels een blog oplossing.

Spinnin’

Spinnin is a crew of DJ’s and promoters based in Utrecht. We throw parties everywhere we can, always with a Hip Hop backbone.

Spinnin’ is fresh new music. Spinnin’ is party hard. Spinnin’ is Hiphop, Bass en Trap. Spinnin’ is LEAN BACK en CR∆CK. Spinnin’ is Sands, Skidz, Skivvy & Lion.

Spinnin’ team:
Dj’s: Sandman, Skidz, Skivvy & Lion
Header image: Judith Philipsen
Webdesign & Coding: thijsbodeCOM

Voor Spinnin heb ik de website ontworpen en gebouwd.
Teven maak ik zo nu een dan een flyer.

Check hun feesten! www.spinnin.nl

De Slaapkamer MC

In 1983 13 oktober, om 7 over 7 werd Thom geboren. In een vier koppig gezin bestaande uit Jaap, Anne en Kim. 15 jaar later op een warme zomeravond zat Thom in de binnenstad van Hengelo te staren. Waar hij Joep, en Phillip leerde kennen. Het ging van eey jij blowt kun je ook rappen? Rijms werden gedropt plannen werden gemaakt maar nauwelijks gevolgd. Het was freestyles droppen in de stad. Op weg naar de open mic toen mijn naam nog Exces was.

Dirk Jan er bij dat veranderde een hoop. Want Dirk kon beats maken en die beats klonken dope. Dirk noemde zichzelf Bees80. Toen kwam Tjerk erbij en vormde wij een versteende status. Het is 2002 geen pc microfoontjes. Die dynamische mic werd ook vervangen voor een Rode. NT1000 studio monitoren headsets mixers en alle snufjes die daar bij horen.

Dat is hoe het ging dit is hoe het gaat. Het verhaal van af het begin tot vandaag.
In 48 bars kom je er achter wat je overmorgen van ons kunt verwachten.

Ok 2003 we maakte een plan, connecties rijken tot alle uithoeken van het land.
Perfectie is wat er werd beoefend maar niet behaald. Het waren open mic sessies met alleen maar freestyles. Veranderde mijn naam naar Thomba Artz en veranderde mijn stijl naar lomp en hard. Ik werd wel beter maar wie kon het wat schelen. Zo was ik bezig als 1 van velen, ik ging door in me 1tje. Beetje battlen en optreden, op internet me sociale kring verbreden. Maakte die hook op met Willa en kreeg beats van Robin, leerde Guus kennen en kon schrijven on topic. Nu rock ik op waardige beats in 2005 het jaar van de slaapkamer mc’s. Tracks werden gemaakt en mensen nieuwsgierig. Het woord raakte de straat als een besmettelijk virus.

Dat is hoe het ging en dit is hoe gaat een nieuwe generatie aan mc’s staan klaar.
Met gratis cd’tjes, niet meer te koop. Ik hoef niet te verdienen op iets dat ik doe voor de lol.

2006 de spanning was om te snijden met plezier als enige doel voor ogen om te bereiken. Schrijven, rijmen, tapen, bezig, tijd besteden aan hiphop werd een groot deel van me leven. Toen ergens in augustus kreeg ik een idee en vanaf september strooi ik rond met SKD 1. Een compilatie van de tracks die heb zelf getaped nu zijn we een jaar verder en knal ik SKD 2. Maar nu met color cover art en track titels. Nog steeds eigenbeheer en gratis voor genieters. Muziek gemaakt uit liefde en niet om te verdienen maar om te geven aan de gene die er van kunnen genieten.

– Thomba Artz

(Dit project is helaas niet meer actief.)