Agnes Booijink

Agnes Booijink Fotografie

Agnes Booijink was al langer klant bij thijsbodeCOM, maar een site is zo nu en dan toch aan vernieuwing toe.

Een scherp geprijsd redesign werd aangeboden.
De wensen: compact, niet te veel tekst, nadruk leggen op het visuele.
Het resultaat: een frisse heldere website met diverse fotogalerijen.

www.agnesbooijink.nl

Over Agnes:

Via de mode ontstond de passie voor fotografie. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de AKI in Enschede (Academie voor Kunst en Industrie, tegenwoordig ArtEZ Art & Design). Het eindexamen aan de Kunstacademie bestond uit zwart/wit foto’s van kinderen uit mijn toenmalige woonomgeving.

Sinds die tijd ben ik actief als fotograaf in Hengelo. In opdracht, maar ook als vrije fotograaf, heb ik een groot aantal mensen voor de camera gehad. Dit gebeurde onder meer in opdracht van de Gemeente Hengelo, UniversiteitTwente, Scala en Roc van Twente.

De mens is het hoofdthema in mijn werk. Voor mij is het van belang om de verbinding te maken tussen mensen onderling en zijn omgeving.

Naast fotografie is ook het overbrengen van de kunst een deel van mijn werk. Ik doe dit als docent fotografie en handvaardigheid, beroepskunstenaar in de klas en coach voor ondernemers. Mede daarom heb ik in 2010 de BIK-opleiding gevolgd in Zwolle en in 2011 een opleiding voor Kunstenaarcoach aan het Kunstenlab te Deventer.

 

Gepubliceerd door

Thijs Bode

Thijs Bode is een webdesigner met ruime ervaring in het gebruik van photoshop, goede beheersing van HTML en CSS en maakt graag gebruik van Jquery en Javascripts om websites meer uitstraling te geven.