MAG - Website

[MAG] website

[MAG] is een gratis online inlineskate magazine met elke maand een nieuwe release. Om dit magazine optimaal te kunnen promoten, is er een website gemaakt.

Gezien het nu erg hard gaat met het magazine, en het zelfs vermeld wordt op enkele van de grootste websites uit de inlineskate scène [ Be-Mag & Rollernews ],  wordt het toch écht tijd op de site eens even flink aan te pakken.
Inlineskaten  is al zeer lang een grote hobby van me en bemoei ik me nog altijd een beetje met dat wereldje. Dus ik doe dit geheel vrijwillig, maar vooral ook graag!

Paul Pelle (Eindredacteur en meesterbrein van [MAG]) heeft zijn handen vol aan het draaiend houden van het magazine en de zware taak om het werk elke maand weer te verdelen en de deadlines te halen. Dus als mr. Pelle mij de vraag stelt om hem uit de brand te helpen met mijn vakkennis, dan hoef ik geen 2x na te denken, maar toep ik volmondig JA!

Check hier de website

Gepubliceerd door

Thijs Bode

Thijs Bode is een webdesigner met ruime ervaring in het gebruik van photoshop, goede beheersing van HTML en CSS en maakt graag gebruik van Jquery en Javascripts om websites meer uitstraling te geven.