[MAG] Artikelen

[MAG] is een gratis online inlineskate magazine met elke maand een nieuwe release.

Voor dit magazine doe ik elke maand de opmaak van diverse artikelen, elke maand een centerfold en ik heb ook al de eer gehad om een een aantal keer de cover te maken.

Paul Pelle (Eindredacteur en meesterbrein van [MAG]) heeft zijn handen vol aan het draaiend houden van het magazine en de zware taak om het werk elke maand weer te verdelen en de deadlines te halen. Dus als mr. Pelle mij de vraag stelt om hem uit de brand te helpen met mijn vakkennis, dan hoef ik geen 2x na te denken, maar toep ik volmondig JA!

De reacties vanaf het Hollandpages forum, zijn over het algemeen zeer positief, ook worden de nieuwe issues regelmatig gepost op Rollernews, Be-Mag en diverse andere sites.

Hier enkele voorbeelden van werk dat ik voor [MAG] heb gedaan.

[MAG] Soulsession report page [MAG] Paul Pelle 10secondedit page [MAG] OuwemannenDVD review page [MAG] Oeteldope Report first page [MAG] MindTheGap results page [MAG] MindTheGap report first page [MAG] Minime Interview Splashpage [MAG] Cover Oktober [MAG] Table of Content Oktober Issue [MAG] Cover Juni [MAG] CavinB interview first page [MAG] Barcelona Splashpage

Fotografie voor deze items:
Bojd VredevoogdDominic SwagemakersRick van DijkOlfert Poelen en Thijs Tel

Speciale shout gaat naar Ralf “Resuk” vd Kerkhof, zonder hem waren de eerste issue’s van [MAG] nooit uitgebracht.

Gepubliceerd door

Thijs Bode

Thijs Bode is een webdesigner met ruime ervaring in het gebruik van photoshop, goede beheersing van HTML en CSS en maakt graag gebruik van Jquery en Javascripts om websites meer uitstraling te geven.